Hotell, vandrarhem och camping

Värdshuset Lugnet

Detta familjeägda värdshus från 1800-talet ligger vid Västerdalälven, mellan Malung och Yttermalung vid riksväg 71. Här erbjuds bastu, gratis Wi-Fi och en restaurang med utsikt över älven. Värdshuset har fräsha nyrenoverade rum och lägenheter. Alla rum har egna badrum och lägenheterna är utrustade med ett kök och en vardagsrumsdel. Många av rummen har utsikt över älven.

Personalen kan hjälpa till att ordna aktiviteter som flugfiske, gå med snöskor, samt utförs- eller längdskidåkning. Gästerna kan också hyra kanoter och motorbåtar.  Malungs 9 håls golfbana ligger bara 200 meter bort.

Välkomna!

Ta del av bokningsinformation på hemsidan http://www.lugnethotel.se

 

Yttermalungs camping

Peter Lucas och Hilje Blaauw är den drivande kraften bakom Yttermalungs Camping och vildmarkföretaget Malungs Äventyr. Peter är en erfaren och skicklig naturguide och aktivitetsledare. Han är väldigt entusiastisk om den svenska naturen och vill gärna dela med sig av naturupplevelser. Hilje sköter information, kiosken och kaffestugan.

Gästerna som åker allmänna kommunikationsmedel får extra uppmärksamhet och kan använda campingens shoppingservice. Genom att samarbeta med lokala föreningar och företag stödjer man den lokala ekonomin.

Vildmarksupplevelserna erbjuds i de närliggande skogarna. Yttermalungs Campings motto är att med hänsyn till gäster, naturen och byn skapa ett hållbart turistkoncept.

 

 

 

Ta del av bokningsinformation på  http://www.yttermalungscamping.se/

 

 

Tyngsjö Vildmark

I mitten av finnmarkens vilda och mytomspunna område hittar du Tyngsjö Vildmark. Tyngsjö Vildmark drivs av René Boogaard och Marry Boogaard – van Beek som i början av 2003 tog över semesteranläggningen Tyngsjö Stugby i Dalarna och gav den namnet Tyngsjö Vildmark camping, stugby & outdoors.

 

Anläggningen har 11 timmerstugor för 2 till 8 personer. Alla stugor har sin egen unika karaktär. Direkt vid sjön kan du slå läger i vår enkla naturcamping. Det finns 16 platser med och utan el. Sommaraktiviteter är paddling med kanot eller kajak, vandring eller cykling. På vintern kan du prova snöskopromenader, längdskidåkning och isfiske.

 

Tyngsjö Vildmark har öppet året runt. Kaffestugan är öppen vinter och sommar

Kontaktinfo finns på www.tyngsjovildmark.com

Varmt välkommen att njuta av lugnt, ro och naturen!