Idrott

Yttermalung och Malungs finnmark erbjuder många idrottstillfällen både utom- och inomhus. För friluftsälskare finns möjligheter till vintersporter som skidåkning, skoteråkning, skridskor och snöskor. På sommaren kan man bada i Västerdalälven eller i Hagabadets bassäng, åka kanot, vandra eller cykla mountainbike på skogsvägar. För den som föredrar att vara inomhus finns träningslokal i Tyngsjö gamla skola och gymnastikhallen i Yttermalung där man kan spela lagsporter eller badminton.

 
Ungdomsgymmet i Yttermalung

Ungdomsgymmet i Bagarstugan är ett segment av Yttermalungs Idrotts Klubb. YIK årsmöte beslutade att medlemskap till gymmet kostar 75 kr per termin (aug-dec och jan-juli).
Man kan även betala 25 kr per gång. YIK bankgironummer: 714-6723, ange namn och ”GYM”. Pengarna går till el och inköp av nya maskiner.

Gymmet är obemannat. Ungdomar under 15 år måste vara minst två. Det är inte tillåtet för barn under 10 år att vistas på gymmet. Det är obligatoriskt att använda en handduk på maskiner. Ta med dig en vattenflaska. Tänk att stänga fönster och släcka ljuset! Dra ur sladden från maskiner o radion.

Kontakta Hilje Blaauw för nyckel.

 

Gymnastikhallen i Yttermalung

Du kan boka Yttermalungs skolas Idrottshall för olika aktiviteter t ex. Innebandy-bordtennis,volleyboll. Du bokar upp dig för en längre eller kortare tid. Bokningsblanketter finns hos Kino.

Kontakta Kino Klingstam för bokning

Minsta åldersgräns 18 år

 

Träningslokal i Tyngsjö gamla skola

Styrketräning för alla: bl a motion band, cykel, bänkpress.

Pris: 100 kr. per år.

Betala till kassör: Marieke Kitsero, Uvanå 070 2890271.

När du har registrerat dig som medlem få du en nyckel så att du kan träna på tider som passar bäst för dig!

20170307_080408

Gym i Tyngsjö

Gym i Tyngsjö